PREDRAG PERUNIČIĆ U POSETI SROC VRAČAR - Sportski centar Vračar ( sala, bazen, skola plivanja )

PREDRAG PERUNIČIĆ U POSETI SROC VRAČAR

Predrag Peruničić , državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta i Prof. Dr Milan Nedeljković , predsednik opštine Vračar sa najbližim saradnicima posetili su danas SROC Vračar.
Nakon što su obišli objekat u Sjeničkoj 1 , na Crvenom krstu, direktor Filip Mihajlovski obavestio ih je o trenutnom stanju u kome se nalazi sportski centar i istakao da praktično od osnivanja , pre više od 40 godina, nije bilo kapitalnih ulaganja niti investicionog održavanja ovog vračarskog bisera sporta. To znači da je novo rukovodstvo nasledilo objekat koji je ruiniran i iziskuje značajna ulaganja kako bi nastavio da radi na korist svih naših sugrađana , a pre svega Vračaraca. Za to je neophodna saradnja i pomoć , kako Gradske opštine Vračar tako i gradskih i republičkih institucija.
Državni sekretar za sport , Predrag Peruničić , kao vrhunski sportista i čovek koji je svoju karijeru počeo u sportskim centrima nalik našem, izrazio je spremnost da pomogne u revitalizaciji SROC Vračar i dao konkretne predloge koji će pomoći radu našeg centra.
Prof. Dr Milan Nedeljković , predsednik GO Vračar, istakao je rešenost da zajedno sa rukovodstvom SROC Vračar, doprinesu da se sportski centar očuva i unapredi.

predrag

predrag

Share This:

Leave a Reply